Skånsom og effektiv flekkfjerning

Alle kjenner situasjonen: man står på kjøkkenet og lager en herlig middag rett før selskapet ankommer. Opp fra pannen eller gryten spruter olje eller annet fettstoff, og så har man plutselig en helt umulig flekk på skjorten eller kjolen. Fettflekker er uten tvil en av de type flekker som gir flest problemer for folk, og samtidig er det nok en av de vanligste for både barn og voksne. Men det trenger verken være vanskelig eller tidskrevende å fjerne fettflekker fra skjorten din, fra duken på bordet eller fra barnas nye klær. Med den herlige flekkfjerner fra På Stell kan du raskt og enkelt fjerne stort sett alle typer flekker i hverdagen – også de vanskelige fettflekker.

På Stell flekkfjerner er veldig enkel å anvende, og du kan fjerne flekker på kort tid. Den kan anvendes både på plagg som skal vaskes i vaskemaskin, eller når du vil ha på plagget igjen etterfølgende. Det eneste du må gjøre er å fukte plagget rundt flekken og gni på med flekkfjerneren. Etterfølgende skal den ha tid til å virke. Med nye, friske flekker virker det veldig fort, og du vil se flekken forsvinne mens du gnir på. Når flekken er borte kan du kaste plagget i vaskemaskin som vanlig. Med eldre, tørre flekker kan det være nødvendig å la den virke en stund og la plagget ligge før du vasker det. Men På Stell Flekkfjerner kan anvendes på både nye og gamle flekker, så det er ikke for sent å bruke på flekker fra tidligere.

På Paastell.no kan du lese hele flekkfjernerguiden og følge den trinn for trinn. Her kan du også bli klokere på hva du gjør når du vil fjerne flekker på klær som ikke skal i vaskemaskin. På Stell flekkfjernersåpe kan anvendes på en lang rekke forskjellige materialer som ulike tekstiler, tremøbler, tøysko og mye mer. Den fjerner fettflekker effektivt, men er samtidig skånsom mot både deg, dine plagg og miljøet. Den er nemlig basert på naturlige ingredienser og inneholder ingen skadelige tilsetningsstoffer. Samtidig er den økologisk nedbrytbar, og så har den en herlig frisk lukt av sitron. Den etterlater dine plagg rene, myke og friske, slik at de er gode som nye igjen.

På Stell flekkfjernersåpe kan selvfølgelig også anvendes til en lang rekke andre flekker som rødvin, frukt og bær, jord, sminke, gress og mye mer. Det er derfor et uunnværlig redskap å ha i nærheten i hverdagen når uhellet skjer.

Maria Laugesen