Rollups i høy kvalitet

En rollup er utrolig brukbar når det gjelder fysisk markedsføring. Det vil si når du skal gjøre reklame for din bedrift på gaten, foran butikken, på messer, til sportsbegivenheter eller andre events. En rollup er en type plakat eller banner som trekkes opp av en skinne. Det vil si at du plasserer skinnen eller foten på gulvet eller jorden, og så drar du opp plakaten med selve motivet fra denne – derav navnet “rollup”. Det finnes flere fordeler ved å velge denne løsningen. For det første er den veldig mobil på grunn av sin størrelse og vekt. Den kan legges sammen til en veldig liten størrelse slik at du lett kan bære den, ha den med i bilen og flytte rundt på den. En stor fordel for deg som skal bruke den i forskjellige sammenheng.

På tross av sin lille størrelse kan du få frem et klart og tydelig budskap. Banneret som trekkes opp egner seg perfekt for trykk av tekst, bilder eller hvordan du ellers ønske å kommunikere ditt budskap til kunden. Du kan selvfølgelig helt selv velge hva som skal trykkes. En rollup er samtidig robust og stabil, og derfor kan du være sikker på at den står fast, og at du samtidig kan ha glede av den i lang tid fremover. Den anbefales dog primært til innendørs bruk, og andre løsninger kan vurderes dersom du skal bruke det til utendørs events i sterk vinn, regnvær eller lignende.

Hos Easydisplay.no kan du finne den helt riktige rollup for din virksomhet. En perfekt løsning for deg som ønsker å skape oppmerksomhet for bedriften din på messer, ved events eller lignende. Finn den modellen som passer best for deg og dine behov, eller kontakt Easydisplay.no for å få personlig rådgivning og veiledning til å velge det helt riktige produktet for deg.

admin