Morsomme og spennende Escape rooms

Mangler du en morsom utfordring for hele familien? Vil du og vennene dine prøve en helt annerledes aktivitet? Eller skal du og dine kolleger kanskje bli bedre kjent gjennom teambuilding? Da skal dere prøve et escape room! Det er nemlig en morsom, spennende og utfordrende aktivitet som garantert vil være til stor underholdning for alle. Konseptet går ut på at man blir stengt inne i et rom, som er bygget opp om en historie, et mysterium eller lignende. Her gjelder det om å finne frem til en nøkkel eller kode som kan få dere ut av rommet, men dere må løse masse oppgaver og finne spor på veien for å finne den endelige løsningen. Samtidig løper tiden, og dere må klare alt dette på bare én time.

I et escape room gjelder det slik om å tenke kreativt og ut av boksen. Du må være god til å se mønstre, løse gåter og kjede sammen forskjellige spor. Og så gjelder det virkelig om å samarbeide og holde hodet kaldt under press. Når tiden nærmer seg, kan det nemlig være vanskelig å bevare roen. Og så gjelder det selvføglelig om å være rask til å lete gjennom rommet og finne alle de små gjemmesteder. Slik er det ikke behov for å være fysisk sterk eller ha en stor viten om forskjellige ting. Folk i alle aldre kan være med, og alle kan bidra med deres tankegang og vinkel. Derfor kan du godt ha med de litt større barn i familien, og de eldste kan også lett være med. Tilmed er det kanskje en fordel hvis dere tenker litt forskjellig, slik at dere kan få flere inputs til oppgavene.

Nå kan du prøve et morsomt og utfordrende Escape Room i Oslo. Teamescape.com har nemlig ført konseptet til Norge og skapt noen virkelig gjennomførte og spennende rom. De har stor erfaring på området, og vet hva som skal til for å gi en komplett opplevelse som man virkelig lever seg inn i. Er du interessert i å prøve et escape room sammen med familie, venner, idrettslaget, institusjonen, kolleger eller noe helt annet, så finn ditt lag og book en tid. På nettsiden kan du lese mye mer om hvilke forskjellige rom som finnes, og dere kan velge akkurat det som vekker deres interesse. Du kan selvfølgelig også kontakte de dersom du har noen spørsmål, og du får alltid masse informasjon når du møter opp.

Maria Laugesen