Miljøvennlige produkter fra På Stell

Med de herlige produkter fra Paastell.no kan du få miljøvennlig, økologisk og effektiv vask i hjemmet. De har produsert to fantastiske produkter som kan gjøre hverdagen mye enklere når det gjelder vask. Den første er deres svært effektive flekkfjernersåpe som kan brukes på stort sett alt som ull, bomull og andre tekstiler, tøy, tremøbler og mye mer. På Stell Flekkfjernersåpe har en herlig lukt av sitron og kan anvendes for å fjerne flekker fra rødvin, jord, frukt og juice, fett og olje, sminke og mye mer. Den er enkel og rask å bruke, og derfor er den perfekt å ha i hjemmet så du kan ta den frem når uhellet oppstår. 

Det andre produktet er en ullvask som uten tvil vil hjelpe deg til å ta best mulig vare på dine sensitive plagg. Mange eier både ull og silke, og det er to materialer som kan være vanskelige å behandle på en skånsom måte. Med På Stell ullvask blir det dog helt enkelt, og du kan vaske ull og silke uten å bekymre deg om at dine klær tar skade. Den inneholder ingen av de stoffer som kan ødelegge strukturen i ull, og så er den svært drøy slik at du kan bruke den i lang tid. På Paastell.no kan du kjøpe den herlige ullvask, og du kan få gode råd til hvordan du tar best mulig vare på dine ullplagg.

Begge produkter fra Paastell.no er produsert på en ansvarlig og miljøvennlig måte, og de inneholder ingen av de stoffer som kan skade enten deg eller miljøet. Det gjelder for eksempel amoniakk, syntetisk parfym, parabener, silikon og mye mer. De er samtidig helt økologisk nedbrytbar. Slik kan du vaske klær med tanke på deg selv og på miljøet, og du er sikret en både effektiv og skånsom behandling av alle typer plagg. 

Maria Laugesen