Gulvvekter for alle behov

Hos Vektekspert.no får du et stort utvalg av vekter for alle behov. De har især spesialisert seg i levering av vekter til bedrifter som har noen spesifikke ønsker og behov til vektenes funksjon. Det kan både være i form av krav til høy presisjon, særlige egenskaper eller noe helt annet. Flere bedrifter har også krav til den maksimale vekten og krever at vekten er veldig sterk og solid. For disse kan gulvvekter være et veldig godt valg. Hos Vektekspert.no får du gulvvekter og plattformvekter som henvender seg spesielt til slike virksomheter.

Det kan blant annet være innen verksted, produksjon eller industri der man ofte arbeider med tunge gjenstander. Når disse skal veies og måles, da er det nesten umulig å gjøre det med vanlige vekter. Både fordi vekten ikke er solid nok til å bære den tunge belastningen, men også fordi det ikke går an å løfte opp de tunge gjenstander fra gulvet. Gulvvekter og plattformvekter er utrolig sterke og solide, og de er spesielt fremstilt for nettopp å kunne klare det harde miljøet som ofte finnes på verksted, lager eller lignende. Noen av disse vekter kan klare belastninger på helt opp til 6 ton, og likevel leverer de en god presisjon på 100-200 gram. Slik kan du få nøyaktige veiinger av veldig tunge ting. 

Det smarte ved gulvvekter er ikke kun at de klarer høy belastning. Det er nemlig også slik at de er veldig praktiske for veiing av tunge ting som paller, stykkgods og lignende. Denne type vekt kan nemlig typisk monteres direkte på gulvet, og ellers kan det kjøpes tilhørende rammer til montering. Alternativt går det an å kjøpe oppkjørselsramper i tillegg. Det betyr at du lett kan kjøre de tunge gjenstander henover vekten og plassere den der, eller alternativt kjøre den opp en rampe. På den måten blir det veldig enkelt å veie selv veldig tunge ting, og du trenger ikke flytte på de eller bære de rundt.

Du kan finne din nye gulvvekt eller plattformvekt hos Vektekspert.no. Her kan du velge mellom noen av markedets mest kjente og populære merker som Kern og Adam. Les mer om hver enkelt modell på siden for å finne den som passer spesifikt for dine behov, eller hent råd og veiledning hos Vektekspert.no. Uansett hvilken du velger, så er du garantert en super høy kvalitet og en gulvvekt som med sikkerhet vil gjøre dine tunge veieoppgaver mye enklere i hverdagen.

Maria Laugesen