0

Gode råd når du kjøper din første elgitar

Vil du spille elektrisk gitar? Da er det mange overveielser du skal gjøre før du bestemmer deg.

Først skal du finne ut av hvilken type musikk du gjerne vil spille på din nye elgitar. Skal det være rock, blues eller metal? Kanskje du heller vil spille pop, klassisk eller fingerspill? Hvis fingerspill er mer deg, skal du heller velge en akustisk gitar, men dersom du vil spille høyere enn den mest høylytte trommeslageren, er elektrisk gitar et bedre alternativ.

Når du er nybegynner og skal kjøpe din første elgitar, skal du tenke over hvor mye du regner med å spille i løpet av en uke, hvor stort budsjettet ditt er og hvor høy kvalitet du vil ha. Disse elementene henger nemlig ofte sammen når du velger elgitar.

Elgitaren gir en elektronisk lyd og kan kobles til forskjellige forsterkere, effektpedaler og effektprosessorer. Spesielt når det er snakk om elgitarer er det i første omgang en god idé å avsette et litt større beløp til ekstra strenger, en gitarkasse og en forsterker.

En elgitar skal ha god lyd, men samtidig er det viktig for motivasjonen hvis den er innbydende og pen å se på. Samtidig skal gripebrettet og elgitarens form i det hele tatt føles godt å spille på. Hvis du ikke er voksen, så er det spesielt viktig å velge en gitar i riktig størrelse. Hvis elgitaren blir for vanskelig å holde rundt, så blir det også vanskelig å treffe de riktige akkordene.

Elektriske gitarer til lave priser

Du vil neppe kunne finne billigere priser på elektriske gitarer enn de du finner på Danmusikk.no. Her kan du både få elgitarer til barn i flere størrelser, 7-strengs elgitarer, elektriske gitarer til venstrehendte gitarister samt til både nybegynnere og den mer erfarne gitarist.

Danmusikk.no tilbyr også kvalitetskontroll av ypperste kvalitet, hvor de både justerer gitarens nakke og streng lengde samt tester elektronikken før elgitaren blir sendt.

Trenger du rådgivning til valg av elgitar, kan du alltid kontakte Danmusikks spesialister på tlf. 21 98 88 44 eller på mail: post@danmusikk.no.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *