Effektiv fjerning av rødvinsflekker

Rødvin er nok én av de tingene folk er mest redd for å få på sine klær, på duken eller teppet. Det kan nemlig være utrolig vanskelig å få flekken helt av igjen slik at plagget blir godt som nytt. Men med den riktige flekkfjerneren trenger det verken være vanskelig eller tidskrevende å fjerne rødvinsflekker. På Stell Flekkfjernersåpe virker effektivt mot stort sett alle typer av flekker, og den kan anvendes på alle de vanligste tekstiler og materialer som bomull, tre, ull osv. 

På Stell Flekkfjernersåpe er enkel å anvende. Når du får en flekk skal du bare fukte den, og så gni på med flekkfjernersåpen. Ved gamle flekker kan det være nødvendig å la plagget ligge et stykke tid. Etterfølgende vasker du bare plagget helt som vanlig i vaskemaskin, og så er det godt som nytt igjen. Ønsker du ikke å vaske plagget, da kan du i steden legge plagget på et strykebrett og gni på såpen. Etterpå tørker du av med et fuktig og rent kjøkkenhåndkle, og så legger du plagget i press mellom strykebrett og strykejern – og alltid med et rent og fuktig kjøkkenhåndkle imellom. Da kan du ha på plagget igjen etterfølgende. 

Den effektive såpen er skånsom mot deg og dine plagg, og samtidig passer den godt på miljøet. Den er nemlig basert på naturlige ingredienser, økologisk og fult biologisk nedbrytbar. Den inneholder ingen skadelige tilsetningsstoffer, parfym, palmeolje, blekemidler, fargestoffer eller lignende som kan påvirke deg eller miljøet på en negativ måte. På den måten kan du få en effektiv og mild flekkfjernersåpe som kan hjelpe deg til enkel og rask fjerning av rødvinsflekker i hverdagen på alle typer tekstiler og plagg. Kjøp din såpe med herlig lukt av sitron hos Paastell.no i dag, og opplev selv hvor enkelt det kan være å fjerne flekker i hverdagen.

Maria Laugesen